MELODI...

Wednesday, 14 September 2016

Dreamss....~~~~~



Bunga disiram takkan layu
Slalu berbunga tanpa jemu
Jangan takut kehilanganku
aku takkan pergi dari sisimu


ehhhh.... berpantun pulak hahaha, setelah lamanya blog kembali berfungsi . alhamdulillah aku masih bernafas dengan izin-Nya, mesti pelek kan habis jer study terus blog nie menyepi.. bukan xnak update tapi xtawu nk update apa . aku busy dgn keje keje keje . and then life still go on. chops! no more cinta monyet yer zaman2 studynie semuanya berllu pergi begitu sahaja . but still kenangan is kenangan xboleh padam right?

Dari kenangan itu sendiri aku belajar menghargai dan aku mau di hargai ceewaahhh jiwang tue jangan ckp lah ahahah, walaupun aku sendiri bukan jenis jiwang jiwang semangkuk nie kan . :)
menipu sangat lah kalau aku ckp selama setahun lepas habis study aku xder kehidupan cintan cintun kan hahah

Pesanan untuk para para student diluar sana hargai masa masa yg anda ada skrg, once U dahh keluar dari dunia study and start kerja + cari pengalaman dan bla bla bla. kehidupan bukan senang, aku dulu pun mcm korang bestnya tgk org keja ada duit boleh beli itu ini tapi xpernah pun sekali terfikir susahnya nak cari duit, cepatnyaa duit habis... mcmna aku nak sattle hutang ptptn nie,and mcmna nk save duit aku nak belanja selama sebulan belum masuk rumah sewa, keta, moto haaaaaaaaaaa.....ngeri kan dengar nya but you will learn dear.

Kalau ckp pasal duit mmg xpernah cukup . so pandai pandai lah kan, weyh percaya atau tak aku kena percaya aku dah 22 tahun hahahahah aku selalu rasa aku muda lagi rasa mcm 17 tahun jer, geli geli je dengarnya...


i want to share somehing act, bulan depan aku akan tunangan orang and im tooooo excited. doakan semoga semua berjalan dengan lancar. insya Allah nty aku update gambarya... 

No comments:

Post a Comment